Book Meeting Room - Booking room made easy
 

Среща Room Резервация Софтуер

Ако имате нужда от помощ при управление на резервацията и ползването на заседателни зали, в офиса или във вашата организация, BOOKMEETINGROOM.COM ще ви помогне да автоматизирате и предоставяне на самообслужване операция, която значително ще намали времето за администрация в предната персонал бюро.

Като Рум bookmeetingroom.com резервация Solution осигурява най-лесният вариант за предоставяне на автоматизирана услуга без изискване за покупка на софтуер, изтеглянето или поддръжка. Просто опитайте BOOKMEETINGROOM.COM уеб базирана услуга за безплатно за 30 дни (не се изисква кредитна карта) и се убедете сами колко лесно е да настроите, конфигуриране и използване. Набор от отчети за използването на разположение да съдейства за използване на анализ, плащане или осчетоводяване на разходите.

Предназначен специално за управление на споделените ресурси в заседателната зала в малки и големи офиси, тя също може да се използва за управление на други съоръжения, като например резервация горещо бюро, солариум резервация, спортен съд резервация, резервация на зала за обучение, оборудване резервация, конферентна съоръжения и дори настаняване за управление на онлайн резервация за настаняване доставчици.

Ползи за бизнеса

повишаване на ефективността и рентабилността на разпределението на ресурсите.
Повишаване на нивото на обслужване на всички работници и служители еднакво.
реализира ефективност администрация от самостоятелна услуга.
- Намаляване на разходите, Кетъринг и A / V ресурси, управлява автоматично.
- Премахване на двойно резервиране.
-ниски текущи разходи


Езикова поддръжка.

Всички етикети на потребителя система в рамките на софтуера може да бъдат превърнати в местния език: - (вход като собственик: MyInfo -> Етикети).