Book Meeting Room - Booking room made easy

 

APPLICATION EXAMPLES

BookMeetingRoom.com is used by a wide range of different companies and organisations in many different ways all with the same flexible software

-Serviced Offices
 
-Enterprise Centres
-Incubation Centres
-Church halls

-Editing Studios
-Recruitment Companies
 
-Art Studios 
-Dance Studios
-Sports Centres
-Community Centres
-TV & Music Studios
-Private offices
-Government facilities
-Libraries

-Accounts companies 
-Small Hotels
-Conference Centres

-Beauty Salons
-Health Centres
-Private Hospitals
-School Halls
-Universities (equipment)
-Football Clubs

 

Customers Include:

REMSA Education
Terrebonne Parish Library
The Arcturus Clinic
Capsugel meetings
WSL2011 Transport
Box Studios
LightDragon Booking
AccessIQ
Kensington House
Inner City Offices
Morgan McKinley
Strathmore Business Centres
Holyport War Memorial Hall
Danone / Nutricia Nordica
Aristone Realty Capital
PKF Pacific Hawaii LLP
Goodbody Stockbrokers
ATB Morley
DHL Global
MAGRABI RETAIL
Birdstep Technology
New Life Bible Church
SPADE Enterprise Centre
Allstar Recruitment
Levi Strauss do Brasil
Daido Industrial e Comercial Ltda
Chapel House Studios
William Fry Solicitors
ASDA UK
Monsanto
Nova UCD Centre
Innovation Centre UL
Dept.of Anatomy UCC
7CInvest USA
ZTE USA
AZ Offices
Gov.Offices USA
Logical Workspaces
Ormond Meeting Rooms
Bitrix Inc.
Schools Plus
BFK Design Ltd
hazelbrookhouse
Signature networking
Vertexcs
St Mildred's Centre
Staunton Rook/Korus
SOR Mullany Walsh
The Brussels House
Scamp Transport
A. Bilbrough & Co Ltd
Bond Management Services Pty Ltd
Bray Therapy Centre
Fairtrade
Lifeways
Laika Consulting
Ellwood & Atfield
Eldvörp
WHO Europe Office

more bookmeetingroom clients include


 

 

Сала за состаноци Резервации Софтвер

Ако ви треба помош управување со резервации и користење на сали за состаноци во канцеларија или или во вашата организација, BOOKMEETINGROOM.COM ќе ви помогне да ги автоматизира и да се обезбеди самопослужување операција која што во голема мера ќе се намалат административните време на пред бирото персонал.

Како соба Резервации решение bookmeetingroom.com обезбедува најлесниот опција за да се обезбеди автоматизиран сервис без да е потребно за купување софтвер, симнете, или одржување. Едноставно се обидете BOOKMEETINGROOM.COM веб сервис за слободен за 30 дена (не кредитна картичка е потребно) и да видиме за себе колку е лесно е да сет-ап, конфигурирање и употреба. А во собата на користење извештаи се достапни за да им помогне во употреба анализа, платежна или пресметка на трошоците.

Дизајнирано особено за управување со заеднички сала за состаноци ресурси во малите и големи канцеларии, исто така, може да се користи за управување на други објекти, како што се топли-desk резервации, шезлонг резервации, спортски суд резервации, сала за обука резервации, опрема резервации, конференција објекти, па дури и сместување резервација за управување со интернет за сместување на услуги.

бизнис бенефиции

-зголемување на ефикасноста и профитабилноста на алокација на ресурси.
-Зголемување на нивото на услуга на сите вработени подеднакво.
-сфатат администрација ефикасност од авто-сервис.
- Намалување на трошоците, угостителство и A / V ресурси успеа автоматски.
- Се елиминираат двојно резервација.
ниски трошоци


Јазична поддршка.